fredag 14 maj 2010

Fördöm Irans regering NU!

Iran avrättade den 9 maj fem människorättsaktivister: Farzad Kamangar, Shirin Alamhouli, Mehdi Eslamian, Farhad Vakilie och Ali Heydarian i Evinfängelset.

Vi måste högljutt protestera mot det som sker i Iran! Det är omöjligt att sitta och titta på utan att FÖRSÖKA sätta stopp för den iranska regimens terror.
Jag håller starkt med om Vänsterpartiet om att medan det internationella samfundet diskuterar huruvida Iran har kärnvapen eller ej så dör människor i ett politiskt system som för länge sen förbrukat sitt existensberättigande.
Kom igen!!!

Amnesty och flera andra människorättsorganisationer har protesterat mot den iranska metoden att "göra sig av med" frihetskämpande människor, men som alltid så förblir de protesterna ohörda och fem iranska demokratikämpar miste livet. Det är för svagt! Irans metoder mot att eliminera frihetskämpar ska FÖRDÖMAS!
Hur agerar Sverige i det här? Jag har inte hört mycket på nyheterna men tack vare att folk igår 13 maj demonstrerade på Sergels torg i Stockholm och utanför Iranska ambassaden så uppmärksammades nyheten i svensk media. Fortsätt så!
Sådana här fascistiska, frihetsberövande och omänskliga metoder accepteras inte och det kurdiska och iranska folket har fått nog!! Världen har fått nog!!
Det viktiga är att alla hjälps åt och tillför medmänskligheten frihet och trygghet!

Läs om Farzad Kamangar här: Farzad Kamangar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar