tisdag 19 oktober 2010

Tänk att vara multipel!

Jag har upptäckt en jättebra tv-serie, United States of Tara som handlar om tonårsmamman Tara som lider av multipla personligheter!

Tara kan tyckas vara en vanlig medelålders mamma och fru men hon är så mycket mer än så...nej, hon är så många fler än så ska man nog säga i hennes fall! Taras andra personligheter som dyker upp i situationer då hon känner sig obekväm eller stressad i är bland andra den vapentokige hillbillyn Buck, den gammalmodiga hemmafrun Alice och den struliga tonåringen T.
Ni kan ju själva tänka er hur dessa personligheter ställer till det för Tara och hennes familj när de dyker upp i oväntade situationer....

Tara spelas av den otroligt duktiga Toni Collette (Sjätte sinnet, Little Miss Sunshine) och jag kan inte tänka mig att någon annan skulle spela den/ dessa rollen/ roller bättre! Taras tålmodige make (John Corbett, Aidan i Sex and the City) försöker reda ut vad det är för trauma hans fru har råkat ut för som gör att de olika personligheterna framträder.

Cody Diablo (Juno, Jennifer's Body) står för det underbara manuset och producerar även serien tillsammans med Steven Spielberg!

Det blir bara bättre och bättre ju längre man tittar! Säsong 3 kommer ut 2011!
Undrar vem som dyker upp då....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar