måndag 22 juni 2009

Klagomål = hence, en genomgång


Jag har inte skrivit något nytt på ett tag nu, man har klagat på mig för att jag har varit en riktig seg råtta. Jag ber om ursäkt för det!
Guess what?
Jag säger à la Arnold fast med Laven stuk: Im baaaack!

Jag var hos mina kusiner i Stockholm under midsommar och dom klagade på att jag inte har skrivit något om dom i denna blogg!
Så, nu har jag nämnt er i alla fall = ) Är ni nöjda?

(De är de inte, eftersom de visst ville höra om jag också hade skrivit några dikter om dem någon gång).


I torsdags strax innan dan före dopparedan (nä, innan midsommar och det blev inget havsdopp heller, men doppa sig i regnet gick ju bra) så fick jag veta att jag ska få en film och litteraturblogg på Uppsalatidningen!

Det är underbart!! Med den tillgång till litteratur jag har, genom att jobba på bibliotek blir det perfekt.

Och som de flesta vet, har jag ett guldkort på bioklubben, och en ständigt ökande dvd-samling på cirka 400 filmer så jag har både intresset och tillgången till film och litteratur. Så jag ser fram emot att börja blogga på Uppsalatidningen.

På fredag åker jag till Malmö, jejemensän (mitt brutala men misslyckade försök till att låta skånsk) och då bor jag hos moster, morbror och kusiner. Malmö har blivit min andra stad som jag brukar säga.
Jag kommer att rapportera därifrån nästa vecka, och med jämnare mellanrum så då vet ni var jag håller till!


Imorgon fyller min syrra år och jag vill göra något speciellt för henne, nåt hon kommer gilla men jag är fortfarande i tankeprocessen. Jag tänkte baka en tårta med ett motiv som hon gillar men det var alldeles för svårt och dessutom vill hela familjen ha bärtårta och det försvårade mitt bakande ännu mer så nu planerar jag något annat.
Jag tänkte på att göra ett smycke till henne eftersom jag gör egna smycken själv men hon vill nog inte ha det som jag vill göra, hon är lite kräsen.
Men jag måste säga att jag också tycker att endast det bästa är gott nog för henne, no less! = )

På onsdag ska jag på Transformers premiären, Revenge of the Fallen! = )
Tro det eller ej, men första filmen tvingades jag se 5 gånger på bio!! Och det var bara på bio för annars såg jag den kanske 13 gånger totalt!! Jag är sjukt trött på den första nu, så det är väl mer än rätt att man går vidare till tvåan??

Jag ska göra om lägenheten till ett trivsamt och stilfullt hem = ) och jag måste dessutom städa eftersom mina petiga och pedanta och andra adjektiv-beskrivliga kusiner (se där, nu har jag nämnt er två gånger!!) ska komma och hälsa på om två veckor.
Så nu pallrar jag mig iväg till Ikea och köper hyllor och lådor att gömma skräp i och sånt som jag annars brukar placera på golvet!

3 kommentarer:

 1. Din kusin :-)28 juni 2009 11:25

  Haha, du är så jävla rolig:-)

  Städa ordentligt nu för snart kommer vi....puss puss

  SvaraRadera
 2. haha, jag e väl förberedd Nash, tro mig! ; )

  SvaraRadera
 3. Det var servah:)not Nash:)

  SvaraRadera